FAQ  •  Registrovat  •  Přihlásit se

Aky e-book reader?

Moderátor: Knihovníci

<<

babouk

Analfabet
Analfabet

Příspěvek 22 dub 2010 22:18

Re: Aky e-book reader?

Dlouho jsem vybíral a pročítal fora.
Nakonec jsem si vybral PocketBook 301+..
Má 6´´ displej a je rychlý. Ovládání je intuitivní.
Součastná verze FW je v češtině, podporuje win1250 a přečte všechny běžné formáty od PDF, přes DOC až po PDB. Při zobrazování písmen nemá potíže s rozestupy znaků.

Navíc je možné zadarmo stahnout různé aplikace a hry - většinou blbůstky :) .
Koupil jsem ho v Čechách a nemám tak problém s případnou reklamací a technickou podporou.
<<

Alias228

Analfabet
Analfabet

Příspěvek 30 črc 2010 19:35

peggynek píše:
villi píše:Tiež mám vážny záujem o kúpu šikovnej čítačky e-kníh... ináč ak ťa to zaujíma, je tu už rozbehnutá na túto tému veľká diskusia... nájdeš ju v téme HARDWARE... a tam si nájdi E-BOOK ČTEČKY... ja som už z tej diskusie taký domotaný - čo človek to názor :lol: ...z tých čo máš vymenované, najviac odporúčajú asi tú Sony PRS 505.. nedávno však "4belard" upozornil na novú e-čítačku z neďalekej Ukrajiny POCKETBOOK 301... to je predsa len kúsok bližšie na prípadné reklamácie :wink:

Ani se nedivim, ze co clovek to jiny nazor. Ovsem ja muzu srovnavat. Vyzkousel jsem celkem 3 ruzne ctecky. Dlouhodobe. Tim myslim treba měsíc nebo tak. Vyzkousel jsem PRS 505, Amazon Kindle 2 a Cybook Gen 3. S absolutnim prehledem u me vyhrava PRS 505. Krasne dilenske zpracovani, eBook store, kde mam ucet (a funguje), čeština v ePub formatu (cili neflashuji neco, co by v krajni nouzi znemoznilo reklamaci).
Jako druhy je Kindle, ale nelibi se mi font, ktery pouzivaji. A jako posledni Cybook. Zpracovani je velmi levne a reklamace desne. Paradoxne cena vyssi nez v pripade Sony. Cybook vrzal ode dne nakupu.
Omlouvam se, ze nepisi s diakritikou. Nejsem u pocitace, jen surfuji na iPhonu. ;-)

V čem je Kindle 2 (pokud pomineš font) horší než Sony PRS 505? Chci si koupit Kindle DX, protože Sony na mě nepůsobí jako kvalitní značka.
<<

misojogi

Mudrc
Mudrc

Příspěvek 30 črc 2010 19:51

Kód:
nedávno však "4belard" upozornil na novú e-čítačku [u]z neďalekej Ukrajiny[/u] POCKETBOOK 301... to je predsa len
kúsok bližšie na prípadné reklamácie

prever si co je to za firma
prave nedavno som cital, ze podobnej ukrajinskej firme niekto odoslal peniaze a firma sa vyparila aj s peniazmi
<<

xPumpa

Čtenář
Čtenář

Příspěvek 31 črc 2010 09:48

Mam pocit, ze pocketbook se ale prodava oficialne i u nas.
Předchozí

Zpět na Obecné diskuze