Aky e-book reader?
Moderátor: Knihovníci
Re: Aky e-book reader?
Dlouho jsem vybíral a pročítal fora.
Nakonec jsem si vybral PocketBook 301+..
Má 6´´ displej a je rychlý. Ovládání je intuitivní.
Součastná verze FW je v češtině, podporuje win1250 a přečte všechny běžné formáty od PDF, přes DOC až po PDB. Při zobrazování písmen nemá potíže s rozestupy znaků.
Navíc je možné zadarmo stahnout různé aplikace a hry - většinou blbůstky
.
Koupil jsem ho v Čechách a nemám tak problém s případnou reklamací a technickou podporou.
Nakonec jsem si vybral PocketBook 301+..
Má 6´´ displej a je rychlý. Ovládání je intuitivní.
Součastná verze FW je v češtině, podporuje win1250 a přečte všechny běžné formáty od PDF, přes DOC až po PDB. Při zobrazování písmen nemá potíže s rozestupy znaků.
Navíc je možné zadarmo stahnout různé aplikace a hry - většinou blbůstky
Koupil jsem ho v Čechách a nemám tak problém s případnou reklamací a technickou podporou.
peggynek píše:villi píše:Tiež mám vážny záujem o kúpu šikovnej čítačky e-kníh... ináč ak ťa to zaujíma, je tu už rozbehnutá na túto tému veľká diskusia... nájdeš ju v téme HARDWARE... a tam si nájdi E-BOOK ČTEČKY... ja som už z tej diskusie taký domotaný - čo človek to názor...z tých čo máš vymenované, najviac odporúčajú asi tú Sony PRS 505.. nedávno však "4belard" upozornil na novú e-čítačku z neďalekej Ukrajiny POCKETBOOK 301... to je predsa len kúsok bližšie na prípadné reklamácie
Ani se nedivim, ze co clovek to jiny nazor. Ovsem ja muzu srovnavat. Vyzkousel jsem celkem 3 ruzne ctecky. Dlouhodobe. Tim myslim treba měsíc nebo tak. Vyzkousel jsem PRS 505, Amazon Kindle 2 a Cybook Gen 3. S absolutnim prehledem u me vyhrava PRS 505. Krasne dilenske zpracovani, eBook store, kde mam ucet (a funguje), čeština v ePub formatu (cili neflashuji neco, co by v krajni nouzi znemoznilo reklamaci).
Jako druhy je Kindle, ale nelibi se mi font, ktery pouzivaji. A jako posledni Cybook. Zpracovani je velmi levne a reklamace desne. Paradoxne cena vyssi nez v pripade Sony. Cybook vrzal ode dne nakupu.
Omlouvam se, ze nepisi s diakritikou. Nejsem u pocitace, jen surfuji na iPhonu.
V čem je Kindle 2 (pokud pomineš font) horší než Sony PRS 505? Chci si koupit Kindle DX, protože Sony na mě nepůsobí jako kvalitní značka.
prever si co je to za firma
prave nedavno som cital, ze podobnej ukrajinskej firme niekto odoslal peniaze a firma sa vyparila aj s peniazmi
Mam pocit, ze pocketbook se ale prodava oficialne i u nas.